Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (4.07 secunde)
Istoria unei demisii ratate Fostul ministru al justitiei a sustinut ca in vara anului 2003 "o cunoscuta judecatoare, prietena doamnei Macovei, reprosa unui domn cu nume de floare" ca nu reusea sa o "lichideze".
Fostul ministru de Interne din Cabinetul Nastase a afirmat ca situatia existenta la varful principalelor servicii de informatii, unde conducerea este asigurata in mod interimar, situatia din Ministerul Apararii, unde ministrul tocmai a fost suspendat, impreuna cu faptul ca nu a fost numit inca un procuror-general, fac ca Romania sa apara ca un "stat amputat".
Astfel, potrivit textului proiectului de hotarare, se solicita spre aprobare Consiliului Local Craiova utilizarea de catre operatorii de transport in comun a 27 de amplasamente din Banie pentru imbarcarea/debarcarea calatorilor, "in conformitate cu prevederile art. 22, alin.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Potrivit propunerii Directiei de Impozite si Taxe Craiova, incepand din 2007, impozitele si taxele locale ar putea sa fie mai mari cu 20%. Inainte sa fie adoptat de consilieri locali, raportul va fi supus unei dezbateri publice, contribuabilii putand sa isi exprime parerea in legatura cu majorarile.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie o informare in care desesizeaza, in cazul lui ßeres, Comisia speciala pentru analiza sesizarilor cu privire la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei. ... 24 alin.
Ieri, o cerere verbala din partea presei, vizand cheltuielile alesilor si salariatilor administratiei locale cu convorbirile telefonice, a fost tratata cu indiferenta de o angajata a municipalitatii, in ciuda ordinului primarului Antonie Solomon.
Stanoiu a demisionat din PSD in luna septembrie a anului trecut, in urma scandalului privind colaborarea sa cu Securitatea. ... El a parasit Partidul Social Democrat din cauza unui scandal cu privire la averea sa. Liderii conservatori spun ca si alti parlamentari social-democratii sunt in tratative cu Partidul Conservator.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Ca sa nu se trezeasca cu un proces din partea prefecturii, consilierii si-au revocat apoi propria hotarare, iar pasul final pentru eliberarea postului de consilier este o alta hotarare prin care sa se ia act de acest lucru.
In acest moment nu este clar cu ce numar de voturi este demis presedintele, pentru ca PSD, PNL, PRM si PC au modificat forma actuala a Legii referendumului in timpul procedurii de suspendare.
El si-a motivat autosuspendarea prin faptul ca noua sa calitate de diplomat este incompatibila cu cea de membru de partid. "Subsemnatul, Mihai Razvan Ungureanu, va vog sa luati act de cererea de autosuspendare din calitatea de membru PNL, potrivit articolul 16, alin.
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Printr-o decizie adoptata ieri, judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca nu mai este nevoie de noua milioane de votanti prezenti la urne si ca presedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor celor prezenti la referendum.Curtea Constitutionala a României a decis ieri ca presedintele României poate fi demis la referendumul din 19 mai cu majoritatea voturilor valabile ale celor prezenti la urne, ceea ce înseamna ca nu este obligatorie o anumita prezenta pentru demiterea lui Traian Basescu.Contestatie respinsaÎn sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat în dezbatere sesizarea formulata de 50 de deputati PD cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea art.
"Este momentul sa ne exprimam ingrijorarea fata de ordinul de lupta dat de conducerea PD catre functionarii publici in frunte cu prefectii de extractie PD", a precizat Antonescu.
Conform Politiei Judetene Suceava, primarul PSD din Milisauti, Mircea Laurus, a reclamat la politie ca luni seara la locuinta sa au venit cu doua microbuze si un autoturism 15-20 de persoane imbracate in portocaliu care faceau campanie in favoarea presedintelui suspendat Traian Basescu.
88 si 65 alin.
"In momentul in care Camera Deputatilor va fi sesizata cu un proiect de lege referitor la votul uninominal, Biroul Permanent va fi convocat pentru a discuta sesiunea extraordinara", a subliniat presedintele Camerei Deputatilor. ... 66 alin.
Potrivit unor surse parlamentare, cei doi au convenit sa mai aiba inca o runda de negociere luni sau marti, cu reprezentantii GMP, pentru a fi analizate in detaliu contractele Aliantei DA cu firma lui Felix Tataru, din campania electorala din 2004.
O declaratie in acest sens a fost facuta de liderul social-democratilor in contextul in care deputatul PSD Vasile Puscas, fost negociator-sef al Romaniei in relatia cu Uniunea Europeana, a fost solicitat de Guvern pentru a gasi o solutie legata de eventualitatea activarii clauzei de salvgardare pe agricultura.
google-analytics.com